عوارض میکرونیدلینگ پوست صورت و گردن چیست؟

  1. جوانسازی پوست
  2. /
  3. عوارض میکرونیدلینگ پوست صورت و گردن چیست؟

میکرونیدلینگ یک درمان زیبایی پوست است، در این روش از یک دستگاه متشکل از دوازده سوزن بسیار ظریف استفاده میشود. این دستگاه با آسیب زدن به بافت قدیمی باعث تولید سول های مفید جدید برای ایجاد لایه های الاستین و کلاژن میشود. رشد سلول های جدید باعث بهبود جریان خون در پوست شده در نتیجه پوست شفاف تر میشود. اگر درمان میکرونیدلینگ به درستی انجام شود عوارض جانبی آن بسیار نادر است.

میکرونیدلینگ یک درمان زیبایی جدید و فوق العاده است که ظاهر برخی از بیماری ها و لکه های پوستی و اسکار آکنه را بهبود میبخشد. با وجود اینکه میکرونیدلینگ درمانی بسیار موثر برای بازسازی پوست است و نسب به جراحی های پرهزینه پوستی و لیزر درمانی بسیار کم خطر است، ممکن است برخی افراد در باره ی عوارض جانبی احتمالی آن نگران باشند. بهتر است قبل از انجام هر عمل زیبایی احتیاط کنید. مطمئن شوید آن محصول برای شما، پوست و سبک زندگیتان مناسب است و با روش های صحیح استفاده ی موثر و بی خطرآن آشنا شوید.

نحوه عملکرد میکرونیدلینگ


نحوه عملکرد میکرونیدلینگدستگاه میکرونیدلینگ در امتداد پوست حرکت میکند، با سوزن ها به پوست ضربه میزند و به عمق دو میلی متری پوست نفوذ میکند، در نتیجه زخم های بسیار ریز روی پوست ایجاد میشود. پوست در واکنش به این زخم ها شروع به تولید کلاژن و الاستین میکند. درنتیجه شما پوستی روشنتر خواهید داشت و جای زخم ها، خطوط ریز و چین و چروک های پوست کاهش میابند.

چه قسمت هایی از بدن را میتوان با میکرونیدلینگ درمان کرد؟


با وجود اینکه معمولا از میکرونیدلینگ برای درمان پوست صورت استفاده میشود اما میتوان از آن برای درمان پوست قسمت های دیگر بدن هم استفاده کرد. قسمت هایی که پوست آن دچار کشیدگی یا اسکار آکنه مانند: پاها، قفسه سینه، پشت و باسن همگی با میکرونیدلینگ قابل درمان هستند. چند جلسه میکرونیدلینگ میتواند ظاهر پوست را بهبوبد بخشد.

  انواع عمل جراحی زیبایی سینه: رفع افتادگی، بزرگ و کوچک کردن سینه

میکرونیدلینگ برای رفع چه مشکلاتی استفاده میشود؟


میکرونیدلینگ برای درمان ناهنجاری های پوستی مانند: اسکار آکنه خفیف تا متوسط، خطوط و چین و چروک های ظریف، افتادگی پوست، بافت ضعیف پوست، منافذ باز بزرگ، علائم کشیدگی پوست، ملاسما، آسیب های ناشی از اشعه ماروا بنفش و لکه های پوستی تیره بسیار مناسب خواهد بود.

 

 

اقدامات پیش از درمان


میکرونیدلینگ به آمادگی قبلی خاصی نیاز ندارد جز اینکه قبل و بعد از عمل به مقدار کافی آب بنوشید تا به روند بهبودی پوست شما کمک کند.

آیا میکرونیدلینگ درمانی بی خطر است؟


استفاده از میکرونیدلینگ به طور قابل توجهی بدون خطر و عوارض جانبی منفی است. در واقع، بیش از 250 هزار مورد درمان با استفاده از این روش در سراسر جهان انجام شده است و هیچگونه عوارض جانبی منفی گزارش نشده است. با این حال، برای درمان، بهتر است به یک متخصص با تجربه مراجعه کنید.

میکرونیدلینگ قابل استفاده برای انواع پوست با هر نوع رنگی است و خطر ایجاد لکه یا التهاب را ندارد. با این حال، در موارد زیر، استفاده از میکرونیدلینگ مناسب نیست: افرادی که در سه ماه گذشته داروی آکوتان مصرف کرده‌اند، افرادی که در حال حاضر زخم، بریدگی یا خراش دارند، افرادی که در سال گذشته پوستشان تحت درمان پرتودرمانی بوده است، افرادی که عفونت پوستی، بیماری یا هرپس سیمپلکس در ناحیه مورد نظر دارند، زنان باردار یا شیرده، افرادی که سابقه اسکار کلوئیدی یا هایپرتروفیک دارند، و افرادی که زخم‌هایشان به طور طبیعی بهبود نمی‌یابد.

در هر صورت، مهم است که قبل از اقدام به میکرونیدلینگ، با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا بررسی دقیقی از وضعیت پوست و شرایط شما انجام شود و توصیه‌های لازم را دریافت کنید.

روند جلسه درمان


روند جلسه درمانابتدا پزشک ناحیه مورد نظر را با مواد ضد عفونی به طور کامل تمیز میکند، سپس یک ماده بی حسی موضعی به مدت ده تا پانزده دقیقه قبل از درمان روی پوست اعمال میشود. همزمان با شروع درمان یک سرم لغزنده روی پوست اعمال میشود تا سوزن های میکرونیدلینگ به آرامی روی پوست بچرخد. برخود سوزن ها با پوست  حسی شبیه به ماساژ همراه با گزگز روی پوست ایجاد میکند. در طی فرایند تحریک کلاژن سوزن های ریز دستگاه به پوست نفوذ میکنند. احتمالا پوست شما تا چند ثانیه دچار یک خونریزی ملایم میشود. سوراخ های کوچکی که روی پوست ایجاد میشود باعث تولید فاکتورهای رشد طبیعی شده و درنهایت تولید کلاژن را افزایش میدهد. هر جلسه درمان معمولا حدود یک ساعت طول میکشد.  بعد از درمان معمولا قرمزی ایجاد شده در پوست های تیره بعد از یک ساعت و در پوست های روشن تر و حساس تر بعد از چند روز برطرف میشود. پزشک شما توصیه های لازم بعد از دمان را به شما آموزش میدهد.

  لیفت بازو: رفع افتادگی و شلی پوست بازو با عمل جراحی لیفت بازو

آیا میکرونیدلینگ دردناک است؟


با وجود اینکه میکرونیدلینگ روش دردناکی نیست اما پزشک  برای اطمینان از راحتی بیمار از بی حس کننده موضعی استفاده میکند تا درد احتمالی را به کمترین حد ممکن برساند. درد میکرونیدلینگ معمولا شبیه به یک لرزش خفیف و ماساژ همراه با گز گز شدن پوست است.

جلسه درمان چقدر طول میکشد؟


کل جلسه میکرونیدلینگ برای درمان صورت حدود یک ساعت طول میشکد. اگر میکرونیدلینگ را برای قسمت های کوچکتر یا بزرگتری از بدن انجام دهید طول چلسه درمان هم متغیر خواهد بود. افراد باید قبل از زمان مشخصی برای بی حس شدن پوست صبر کنند و بعد از آن خود عمل حدود نیم ساعت طول میکشد.

عوارض جانبی احتمالی میکرونیدلینگ


قرمزی پوست 

قرمزی پوست یکی از عوارض جانبی معمول میکرونیدلینگ است. پوست شما پس از این روش ممکن است به نظر برسد که از دور آفتاب سوخته است. اما باید توجه داشت که قرمزی پوست پس از میکرونیدلینگ به طور کاملاً طبیعی است و معمولاً رنگ پوست در عرض چند ساعت و گاهی کمتر به حالت عادی بازمی‌گردد.

اگر از سوزن‌های با قطر بیشتر مانند 1.5 یا 1.0 میلی‌متر استفاده کنید یا در حال انجام یک درمان تهاجمی هستید، ممکن است قرمزی پوست شما تا یک روز پس از درمان ادامه یابد. در صورتی که می‌خواهید در محیط‌های عمومی یا محل کار، پوستتان قرمز نباشد، بهتر است در روزهای تعطیل برای درمان مراجعه کنید. اگر این امکان برای شما وجود ندارد، می‌توانید با استفاده از مقداری آرایش یا مرطوب‌کننده رنگی، قرمزی پوست را پوشش دهید و در صورت نیاز، فوراً به فعالیت‌های روزمره خود بازگردید.

درد و سفتی پوست 

میکرونیدلینگ با ایجاد آسیب های کوچک روی پوست باعث بازسازی طبیعی پوست میشود. هر چقدر سوزن ها عمیق تر در پوست نفوذ کنند روند بازسازی پوست بیشتر میشود، اما ممکن است این مسئله باعث عوارض جانبی مثل درد و سفتی در نواحی تحت درمان شود. هر چقدر سوزن ها بلند تر باشند پوست بیشتر تحریک میشود. برای کاهش دادن درد و سفتی باید همراه با میکرونیدلینگ از سرم لغزنده استفاده کنید و بعد از درمان هم پوست را به طور مداوم مرطوب نگه دارید.

  بیماری زونا: علائم، علت و درمان

نتیجه درمان چه زمانی قابل مشاهده است؟


نتیجه درمان چه زمانی قابل مشاهده استمعمولا برای رسیدن به نتیجه مورد نظر شما به چند جلسه میکرونیدلینگ نیاز دارید، اما ممکن است بعد از اولین جلسه درمان شاهد بهبود ظاهر پوستتان باشید. پوست شما تا یک سال بعد از درمان سلول های جدید تولید میکند. بعد از اینکه شما از درمان به نتیجه مورد نظر رسیدید، معمولا یک تا سه جلسه درمان در سال نیاز خواهید داشت.

روند بهبودی بعد از میکروندلینگ


معمولا به مدت یک تا دو روز بعد از درمان پوست شما دچار التهاب و قرمزی میشود. میکرونیدلینگ باعث ایجاد زخم های کوچکی روی پوست میشود که به مدت 24 تا 72 ساعت بعد از درمان برطرف میشوند. به هیچ وجه نباید پوست را بخارانید، لمس کنید یا لایه برداری کنید چون این زخم های خود به خود به مرور زمان از بین میروند. شما باید تا 48 ساعت بعد از درمان از ورزش کردن، دوش آب گرم، ماساژ و قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. تا 12 ساعت  بعد از درمان از مواد آرایشی استفاده نکنید و  همچنین به مدت یک تا دو روز اصلاح نکنید. شما میتوانید برای رفع خشکی، سفتی یا خارش پوست از کرم های مرطوب کننده استفاده کنید. برای محافظت از پوست در برابر نور خورشید از  SPF30 یا قوی تر استفاده کنید. اما تا حد امکان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید چون ممکن است باعث ایجاد لکه های تیره روی پوست شود.

تعدا جلسات میگرونیدلینگ


تعداد جلسات میکرونیدلینگ با توجه به شرایط شما متفاوت خواهد بود اما معمولا برای رسیدن به بهترین نتیجه 3 تا 6 جلسه درمان  لازم است. پزشکان توصیه میکنند فاصله بین جلسات درمانی شما 4 تا 6 هفته باشد تا پوست شما بهبود یابد.

مدت ماندگاری نتایج درمان


تشکیل بافت جدید ممکن است تا یک سال بعد از درمان ادامه داشته باشد. بعد از رسیدن به نتیجه مورد نظر پزشک شما جلسات درمانی را به یک یا دو بار در سال کاهش میدهد.

هزینه میکرونیدلینگ


هزینه ی میکرونیدلینگ برای افراد مختلف با توجه به میزان درمان مورد نیاز و ناحیه مورد نظر متفاوت خواهد بود.

مقالات مرتبط

فهرست
مشاوره رایگان مشاوره رایگان